Bastu

Bastu för kropp och själ

Förgyll kyliga kvällar med ett härligt uppfriskande bastubad. En stund i bastun är en effektiv terapi som ger avslappning och lugnhet. Det här är även en perfekt avkoppling efter ett hårt träningspass i gymmet.

Bastun rymmer 10-15 personer och ingår för våra stuggäster och även de som är gymmar i styrkelokalen i anslutning till Ätrans Idrottshall. Det finns både dam- och herrbastu.

Att tänka på innan du bastar

  • Använd en handduk eller sittlapp att sitta på.
  • Duscha av dig noggrant med tvål före ett bastubad.
  • Vädra basturummet ordentligt såväl före som efter badet.

Tempererat utomhusbad

Det finns en 25-meters simbassäng med en 3-meters svikt, en 25-meters barnbassäng och en plaskbassäng för de allra minsta barnen. Badet är öppet från början av juni till september. Bassängerna har en temperatur på cirka 26 grader.

Läs mer om vårt utomhusbad

Bada i Eseredssjön

Varför inte börja dagen med ett uppfriskande morgondopp eller avsluta dagen med ett svalkande kvällsdopp. Eseredssjön ligger endast gångavstånd från stugområdet. Det finns en liten strand med brygga.

Läs mer om badplatsen

Fler aktiviteter att göra hos oss

Hantlar liggandes vid en spegel och träningsredskap i vårt gym.

Styrketräna innan din tid i bastun

Genomför ett träningspass i vår styrkelokal som ligger i anslutning till idrottshallen och bastun. En stund i bastun är perfekt avkoppling efter ett träningspass.

Läs mer om våra träningsmöjligheter

En man springer på ett motionsspår.

Ta en löptur runt Eseredssjön

Ta en löptur runt Eseredssjön som ligger väldigt nära vår ansläggning innan du kopplar av i bastun. Vi har massor av olika distanser för en härlig joggingtur runt vacker natur.

Läs mer om våra motionsspår

En man åker längdskidor på Ätrans Skidcenter

Åk längdskidor på Ätrans Skidcenter

I närliggande till våra anläggningar ligger Ätrans Skidcenter. Under vinter så har Ätrans Skidcenter konstsnöspår för längdskidor. Ta med dina längdskidor och njut av härliga spår och vacker natur samtidigt.

Läs mer om längdskidor