En kanot i vattnet

Hyr kanot eller båt i Ätran

Det är avkopplande att befinna sig ute på sjön med eller utan fiskespö. Du kan stanna till och grilla vid grillplatser som finns runt sjön, ta ett dopp och utforska omgivningarna. Vill du ge dig ut på en spegelblank sjö och få en underbar naturupplevelse, då är en dag på Eseredssjön för dig.

Hyr båt eller kanot i Eseredssjön, Ätran

Hyr en båt eller kanot hos oss över dagen och njut av total avkoppling och en närhet till naturen. Vi hyr ut aluminium kanoter som är sjösäkra och slitstarka. Paddlar och flytvästar ingår i hyran av kanoter eller båtar.

Att stiga ner i kanoten och ta första paddeltagen, sakta och tyst glida genom vattnet med ett mål framför sig, är både bra för själen och kroppen. Du upplever en total avslappning och en närhet till naturen som är svår att beskriva i ord. Den måste bara upplevas. Du väljer själv om turen ska vara några timmar eller flera dagar. Kanske med några övernattningar i eget tält eller i våra stugor som ligger i närheten till Eseredssjön.

Uthyrningspriser – Båtar

Det finns 3 båtar att hyra hos oss. Åror finns till samtliga båtar och flytväst ingår när ni hyr hos oss. Motor finns ej att hyra till dessa båtar.

Pris per dygn

300 SEK

Pris per timme

100 SEK

Uthyrningspriser – Kanot

Det finns 6 kanoter att hyra hos oss. Paddel finns till samtliga kanoter och flytväst ingår när ni hyr hos oss.

Pris per dygn

300 SEK

Pris per timme

100 SEK

Betala med Swish

Swishnummer: 123 535 9153

Kontaktuppgifter