Idrottshall för inomhusidrotter

En översikt från läktaren över planen i Ätrans Idrottshall.

Idrottshall med internationella mått

Vi har en omfattande lägerverksamhet då ett flertal idrottsföreningar i olika sporter besöker oss årligen. Till föreningar och aktiva erbjuder vi en idrottshall med internationella mått. Hallen har en golvyta på 42×22 meter och 7 meters takhöjd. Golvet är linjerat för Innebandy, handboll, volleyboll, tennis, badminton och basket. Vidare finns fästen och utrustning för gymnastik.

I hallen finns även en läktare med sittplatser för drygt 100 personer. Utöver detta finns ett gym och sex omklädningsrum (Varav två med bastu. Omklädningsrum 5 och 6). Kontakta oss för att hyra hallen eller för att köpa års eller halvårskort till gymmet. Ni erhåller en tagg för tillgång till hall och gym.

I källaren av fritidsanläggningens byggnad finns en lokal för sportskytte. Ätrans Sportskytteklubb driver verksamheten, men aktiviteten kan även erbjudas av Ätrans Turist & Fritid.

Ett innebandymål i Ätrans Idrottshall.
Ett futsalmål i Ätrans Idrottshall.
En basketkorg hängandes i Ätrans Idrottshall.
En översikt över planen i Ätrans Idrottshall.

Genomför träningsläger i idrottshallen

Idrottshallen är en perfekt plats för att genomföra träningsläger med ditt lag/grupp. Här går det att träna massor av olika idrotter. Vi erbjuder möjlighet till helpension.

Läs mer om träningsläger

Styrketräningslokal inne i Ätrans Idrottshall.

Styrketräning i idrottshallen

I anslutning till idrottshallen finns det ett gym. Det finns möjlighet att köpa halvårs- eller årskort för dig som vill styrketräna.

Läs mer om gymmet

Bastu inne i Ätrans Idrottshall.

Bada bastu i idrottshallen

I herr- och damomklädningsrummen finns det bastu i respektive omklädningsrum. Bada bastu efter ett träningspass i idrottshallen eller efter du har gymmat.

Läs mer om bastu

Priser Idrottshall & Skidskytte

Idrottshall

Kontakta oss för prisförslag

Skidskytte

Kontakta oss för prisförslag

Priser Gymmet

Helår

1 200 SEK

Ålder minst 15 år.
Boende i våra stugor har fri tillgång till gym och bastu.

Halvår

800 SEK

Ålder minst 15 år.
Boende i våra stugor har fri tillgång till gym och bastu.