Grillplatser

Grillplatser nära naturen runt Eseredssjön

Grillplatser är ett underbart ställe för att ta en paus under sin vandring eller en trevlig tillställning med familjen. Frisk luft och att vara i naturen gör oss gott – inte minst i dessa tider. Mat smakar dessutom bättre utomhus. Även om du inte gör en heldagsutflykt i vårt minst sagt varierande vinterväder så kan det räcka att ta sig till en grillplats för att fylla på med lite energi. Grilla korv, pinnbröd eller kanske bara marshmallows.

Vid Eseredssjön finns två grillplatser att välja på. En ligger vid badplatsen i nära anslutning till våra stugor. Den andra ligger ca en km från badplatsen i en lugn och fridfull miljö. Här finns även övernattningsmöjlighet i ett vindskjul för den som vill prova på vildmarkslivet.

Kontakta oss om du har frågor

Grillplatser för våra stuggäster

Vi erbjuder 7 stugor på 60 kvm har vi 6 bäddar i varje stuga, totalt 42 bäddar. I stugorna finns allt du behöver för självhushåll. Unna dig att vakna utvilad med närhet till skog och sjö i en lugn miljö. Ta vara på möjligheten att vandra, grilla eller paddla kanot som finns möjlighet hos oss.

Läs mer om vårt stugboende

Grillplatser längs Hallandsleden

Upptäck underbar natur genom att vandra på Hallandsleden. Utmed mellersta delleden, Östra leden, finns vår anläggning i Ätran. Naturen är omväxlande med en variation av öppen bygd, vatten och skog.

Läs mer om vandring

Grillplatser under er kanottur

Det är avkopplande att befinna sig ute på sjön med eller utan fiskespö. Vi har båtar och kanoter som du kan hyra till ett bra pris.

Läs mer om uthyrning av båtar och kanoter

Koordinater – Badplats

57.122900, 12.950539

Koordinater – Vindskydd

57.124750, 12.961556

Koordinater – Ätrans Skidcenter

57.121083, 12.959278