Läger

Ätrans Fritidsanläggning är det perfekta stället för träningsläger och andra varianter av aktiviteter för grupper av olika slag. Vi har under nästan 20 år varit ett prisvärt alternativ för många idrottslag och andra grupper. Många kommer tillbaka årligen vilket är ett gott betyg för oss och våra anläggningar.

Med alla de aktiviteter både inomhus i idrottshallen och vid alla de anläggningar vi disponerar finns alla möjligheter till en lyckad lägervistelse oavsett om det är inom idrotten eller inom något annat område. Se under rubriken aktiviteter för mer info.

Med boendet i våra 7 stugor (42 bäddar) i kombination med god hemlagad mat från vårt kök skall vi göra allt för att er vistelse hos oss skall bli lyckad.

Stugorna har kök för självhushållning om ni själva önskar laga er mat istället. Möjlighet finns även att hyra vårt kök med matsal plats för ca 70 personer om ni önskar själva laga maten till er grupp.

Vi kan även erbjuda er grupp någon aktivitet på någon av de anläggningar som finns. T ex prova på skidskytte/rullskidskytte/springskytte vid skidskytteanläggningen på Ätrans IP. Eller testa vanligt sportskytte inomhus vid vår fritidsanläggning.

Fotbollsläger

Alternativ 1, med helpension

Prisexempel för 20 personer, 2 nätter (4 stugor), helpension (2 frukostar, 2 middagar, 1 lunch), planhyra samt ett pass målvaktsträning med Björn Nordberg.
Pris 17.900 SEK eller 895 SEK/person.

Alternativ 2, där Ni själva lagar maten

Prisexempel för 20 personer, 2 nätter (4 stugor), Kök/matsal, planhyra samt ett pass målvaktsträning med Björn Nordberg.
Pris 12.200 SEK eller 610 SEK/person.