Bastu för kropp och själ

Förgyll kyliga kvällar med ett härligt uppfriskande bastubad. En stund i bastun är en effektiv terapi som ger avslappning och lugnhet. Det här är även en perfekt avkoppling efter ett hårt träningspass i gymmet.

Vinterbada och sjöbastu

Med ett stenkast från badplatsen vid Eseredssjön ligger sjöbastun. Ta ett härligt bastubad och samtidigt ett avkopplande dopp i sjön. Sjöbastun har en egen brygga som ligger precis nedanför stugan. Sjöbastun drivs av Ätrans Samhällsförening.

En röd bastustuga med ett picknickbord och utsikt över Eseredssjön.

Tempererat utomhusbad

Det finns en 25-meters simbassäng med en 3-meters svikt, en 25-meters barnbassäng och en plaskbassäng för de allra minsta barnen. Badet är öppet från början av juni till september. Bassängerna har en temperatur på cirka 26 grader.

Fler relaterade sidor

Styrketräna innan din tid i bastun

Genomför ett träningspass i vår styrkelokal som ligger i anslutning till idrottshallen och bastun. En stund i bastun är perfekt avkoppling efter ett träningspass.

Ta en löptur runt Eseredssjön

Ta en löptur runt Eseredssjön som ligger väldigt nära vår ansläggning innan du kopplar av i bastun. Vi har massor av olika distanser för en härlig joggingtur runt vacker natur.

Åk längdskidor på Ätrans Skidcenter

I närliggande till våra anläggningar ligger Ätrans Skidcenter. Under vinter så har Ätrans Skidcenter konstsnöspår för längdskidor. Ta med dina längdskidor och njut av härliga spår och vacker natur samtidigt.